FEM PERFUM AL LLULL



















Amb motiu de les jornades culturals, el departament de Ciències Naturals va preparar l’activitat d’elaboracions de perfums.

Irene Pérez Merino. 3rESOL



El dimecres 10 de febrer, es va celebrar el primer dia de les jornades culturals. Una de les moltes activitats que es va oferir al programa va ser l’elaboració de perfums dirigida per tot el departament de ciències naturals a les 11:00h.



Per poder fabricar el teu perfum, calia pagar dos euros pel recipient de plàstic, que era menut, i cinc euros pel de vidre, que era més gran que l’anterior. En tot moment el professorat i dues alumnes de batxiller t’ajudaven a seleccionar el que més t’agradava i com conservar-lo. L’elecció del perfum era molt àmplia, amb fragàncies molt conegudes com Woman de Hugo Boss, J’adire de Dior… i moltes més. Per a la seua elaboració, ens van ajudar una de les xiques de 2n de batxiller, molt amable i simpàtica que va tindre molta paciència i va explicar com conservar l’olor del perfum més temps.El seu material de laboratori era molt complet i senzill. Amb una proveta, un embús de vidre, alcohol, aigua destilada i l’aroma del perfum escollit, ja podies fer el teu perfum, però seguint uns pasos simples que t’anaven indicant.

Va ser una activitat fàcil de fer i molt divertida. A més, va resultar una gran opció per poder conéixer un poc més les meravelles de la ciència, que amb molt poc material es poden fer grans coses com perfums.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada